Contact met de helpdesk

Contact

Op de pagina Veelgestelde vragen vindt u de antwoorden op een aantal vragen over e-factureren. Staat uw vraag hier niet bij? Neem dan contact op via onderstaand formulier. Wij streven ernaar uw vraag of reactie binnen 2 werkdagen te beantwoorden.

De helpdesk e-factureren is ook telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur op telefoonnummer 088 0424400, optie 2.

Volg ons op LinkedIn

Gegevens wijzigen?

Heeft u een account in DigiInkoop (het leveranciersportaal van de Rijksoverheid) en wilt u uw gegevens laten wijzigen? Gebruik hiervoor dan het formulier dat u aanvraagt via helpdesk-efactureren@rvo.nl. Wijzigingsverzoeken via onderstaand contactformulier of rechtstreeks via e-mail (zonder ingevuld formulier) worden niet meer in behandeling genomen.

Contactformulier

Uw bericht

Uw gegevens

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Waarom worden deze gegevens gevraagd?

Wij gebruiken uw gegevens, met uw toestemming, omdat wij anders niet in staat zijn om uw vraag te beantwoorden.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden. Uw vraag wordt door onze eigen medewerkers beantwoord. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Zodra wij uw vraag hebben beantwoord worden uw gegevens uit onze systemen verwijderd.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina 'Privacy' (link opent in nieuw tabblad).

Akkoordverklaring *